Deze website gebruikt cookies. Accepteer de cookies als u alle functionaliteiten van deze website wilt gebruiken.

Fam. Broos-Seegers Baarle en omgeving en Geneaforum.org

Burgerlijke stand


Niet alle zoekvelden hoeven ingevuld te worden.
Bij namen dient de volledige naam exact ingegeven te worden.
U kunt dit vermijden door een joker te gebruiken, bijv.: Jans* Hier worden alle namen die beginnen met Jans gevonden.

U kunt meerdere zoekvelden of filters gebruiken. Voor sommige zoekvelden of filters is een combinatie nodig met een ander zoekveld of fliter.

Beschikbaar :
- Baarle-Nassau : -> Geboorten 1811-1930
- Baarle-Hertog : ->Geboorten (1797-1920, Huwelijken (1797-1945) en Overlijdens 1797-1950
De gegevens hier gevonden mogen alleen gebruikt worden voor direct eigen onderzoek. Het is niet toegestaan deze werken verder aan te bieden in digitale of schriftelijke vorm zonder schriftelijke toestemming van Jan Broos.
DATA mining is derhalve niet toegestaanAchternaam Achternaam hoeft niet ingevuld te zijn.Maar ingevuld, moet deze minimaal 2 karakters lang zijn. Het gebruik van wildcard: * is mogelijk. Bijv. Bro* geeft alles wat begint met Bro.
TussenV INFO_PREFIX
Voornaam Voornaam hoeft niet ingevuld te zijn.Maar ingevuld, moet deze minimaal 2 karakters lang zijn. Het gebruik van wildcard: * is mogelijk. Bijv. Joha*geeft alles wat begint met Joha.
Vader Voornaam vader hoeft niet ingevuld te zijn. Maar ingevuld, moet deze minimaal 2 karakters lang zijn. Het gebruik van wildcard: *  is mogelijk. Bijv. Jose* geeft alles wat begint met Jose.
Moeder Naam moeder hoeft niet ingevuld te zijn. Maar ingevuld, moet deze minimaal 2 karakters lang zijn/ Het gebruik van wildcard:*  is mogelijk. Bijv. Prijs Anna* geeft alles wat begint met Prijs Anna.
Plaats PLaats hoeft niet gekozen te zijn. Kies leeg voor alle plaatsen.
Jaar (tussen) Jaar hoeft niet ingevuld te zijn. De jaren uit de Franse republiek worden aangeduit met romeinse cijfers, bijv.: X, IX. Voor een jarentafel van een bepaald jaar en een bepaald soort akte, kis je het juiste jaar en akte.
Soort Akte Soort akte hoeft niet gekozen te worden. Kies leeg voor alle akten.

Melding :

(c) 2008-2020 Jan Broos

Heilige Communie web
Eerste heilige communie op 19 mei 1966 in
de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw
van Bijstand te Baarle-Nassau.